ASUNNON MYYNTI, ASUNTOVÄLITYS & ASUNNONVÄLITYS TURKU JA NAANTALI

Kultarannan Laki & Kiinteistö on asunnon myynnin ammattilainen, jolta löytyy kokemusta asunnonvälityksestä Turussa, Naantalissa ja lähialueella. Laadukas asuntovälitys takaa parhaan myyntihinnan asunnollesi. Hoidamme asunnon myynnin luotettavasti ja tunnemme alueen asuntomarkkinat.
Välityspalkkiomme vain 3.1%

Luotettava asuntovälitys Turun alueella

Asunnon myyjät hoitavat asuntovälityksen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Asuntoa myydessä kannattaa hyödyntää asiantuntijoiden osaamista. Tarjoamme kattavat palvelut asunnon myyntiin ja olemme mukana myyntiprosessin jokaisessa vaiheessa. Hoidamme myytävän asunnon valokuvauksen, markkinoinnin ja esittelyn. Asetamme asuntomarkkinoiden mukaisen myyntihinnan ja laadimme tarvittavat asiakirjat sekä dokumentit asuntokauppaa varten.

Tehokas markkinointi osana asunnon myyntiä

Vastaamme myytävän asunnon tehokkaasta markkinoinnista potentiaalisille ostajille. Näin varmistamme onnistuneen asunnonvälityksen. Laadimme asuntovälitykseen toimivan myyntisuunnitelman ja markkinoimme asuntoa eri kanavissa. Asunnon myyntiä hoidamme Turun ja Naantalin alueilla.

Asunnon myynnin lisäpalvelut

Asuntovälityksen lisäpalveluilla pyritään nostamaan asunnon arvoa kustannuksia enemmän. Meillä on kattava yhteistyökumppaniverkosto Turussa ja Naantalissa, jonka kautta voimme
tarjota seuraavat lisäpalvelut:

– Videokuvaus, 3D kuvaus,
– Stailaus, sisustussuunnittelu ja viherpalvelut
– Siivous
– Remontointi, laattatyöt, maalaus, sähkötyöt,
putkityöt, peltityöt, maanrakennus
– Rakennustekninen konsultaatio