YRITYS

OTK/Varatuomari – Tomi Salomäki

Olen suorittanut oikeustieteen kandidaatin/maisterin tutkinnon vuonna 2000. Syventävät opintoni tein finanssioikeudesta. Varatuomarin arvon sain vuonna 2002. Askultoinnissa keskeisessä osassa oli kiinteistöjen lainhuudot, kiinnitykset ja erityisen oikeuden kirjaukset.

LKV-Ammattilainen – Tomi Salomäki

Olen suorittanut LKV ja LVV tutkinnon. Olen erikoistunut asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin ja välittämiseen sekä niihin liittyvään juridiikkaan. Todellinen osaaminen, aktiivinen mainonta ja markkinointi sekä asiakaslähtöinen toimintatapa mahdollistavat kauttamme tehokkaan ja turvallisen asuntokaupan.

Oma isäni perusti rakennusalalla toimineen yrityksen samana vuonna kun olen syntynyt. Olen kirjaimellisesti seurannut rakennusalaa syntymästäni lähtien. Aikuisiällä olen ollut rakentamassa kahta omakotitaloa ja autokatosta, yhtä saunamökkiä sekä remontoinut muutaman kerrostalohuoneiston. Itse tekemällä olen saanut arvokasta tietoa rakentamisesta, jota nyt pystyn hyödyntämään kiinteistönvälityksessä sekä kiinteistöriidoissa.

Kaupanvahvistaja – Tomi Salomäki

Kaupanvahvistajana olen toiminut vuodesta 2002 lähtien. Olen vahvistanut ja tarkastanut satoja kiinteistökauppoja. Kaupanvahvistajan tehtävänä on vahvistaa kiinteistön kauppakirjat ja muut luovutuskirjat. Ennen kuin kaupanvahvistaja todistaa luovutuksen, hänen on tarkastettava osapuolten henkilöllisyys ja se, että luovutuskirja täyttää lakisääteiset maakaaren 2-luvun mukaiset muotovaatimukset. Allekirjoitushetkellä osapuolten on voitava todistaa henkilöllisyytensä.

Työkokemus

Lähes viidentoista vuoden kokemus kiinteistö- ja asuntokaupoista. Olen toiminut Turussa ison pankin palveluksessa hoitaen pankkilakimiehen tehtäviä. Työtehtäviini on kuulunut kauppakirjojen laatiminen, testamenttien, avioehtojen, perunkirjojen, osituskirjojen, ositus- ja perinnönjakosopimusten laadinta. Erityisosaamiseni on yksityishenkilöiden verosuunnittelu ja luovutusvoittojen verotus. Olen ollut verohallinnon palveluksessa. Vaativien kauppakirjojen, perukirjojen ja muiden perheoikeudellisten dokumenttien tarkastaminen on kuulunut tehtäviini. Olen toiminut käräjäoikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja pesänjakajana. Rahoituksen, vakuuksien ja muiden käytännön kaupanteon sujumisen kannalta välttämättömien asioiden osalta osaamiseni on rautainen.